Direktlänk till inlägg 22 december 2014
Detta går att göra med de flesta nötter. Receptet skiljer sig något från nutellan, men bygger på samma princip, dock är denna lättare att förvara i kylskåp eftersom rapsoljan inte stelnar såsom kokosoljan gör.
- mandel
- rapsolja
- honung
- vatten
- vaniljpulver
- eventuellt lite kakao
Mixa mandeln fint. Blanda med övriga ingredienser. Smeten ska vara ganska kladdig, den stelnar mer när mandeln sugit åt sig av vätskan.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | |||
8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
|||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
|||
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 | |||
29 | 30 |
31 |
|||||||
|