Direktlänk till inlägg 9 juni 2015
Supergod middag där hickorysaltet ger härligt rökig smak.
- champinjoner
- rödlök
- olivolja
- getost, tex chevre
- havregrädde
- hickory smoked salt
- vitpeppar
Skala och hacka champinjoner och lök, fräs i olivolja tills de fått färg. Dela getosten och lägg i pannan, rör om. Häll över havregrädde och koka upp. Smaka av med salt & peppar.
Servera med glutenfri pasta.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 | 10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 | 16 | 17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
||||||||
|