Direktlänk till inlägg 3 mars 2015
Väldigt enkel men god rätt, där stammen som är kvar efter du gjort savoykålschipsen kommer till användning =)
- morötter
- savoykålsstam
- olja
- kokosmjölk
- gröna linser
- eventuellt lite vatten
- dill
- salt & peppar
Hacka morötter och savoykålsstam och fräs i lite olja. Häll på kokosmjölken och lägg i linserna, koka upp. Låt koka tills linserna är mjuka, tillsätt eventuellt lite vatten. Reducera och smaka av med dill, salt och peppar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 | 4 |
5 | 6 | 7 |
8 |
|||
9 | 10 | 11 |
12 |
13 |
14 | 15 |
|||
16 |
17 |
18 | 19 |
20 | 21 | 22 | |||
23 |
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
|||
30 | 31 | ||||||||
|