Direktlänk till inlägg 1 mars 2015
Å, så gott! =)
- savoykål
- rapsolja
- salt
- dill
Lägg kålblad i en bunke, häll över olja och blanda runt. Lägg kålen på en plåt med bakplåtspapper och ställ in i ugnen på 150 grader i 15-20 minuter. Ställ ner temperaturen till 75 grader, ställ ugnsluckan lite på glänt och torka chipsen tills de är krispiga. Lägg i en serveringsskål och krydda med salt och dill.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 | 4 |
5 | 6 | 7 |
8 |
|||
9 | 10 | 11 |
12 |
13 |
14 | 15 |
|||
16 |
17 |
18 | 19 |
20 | 21 | 22 | |||
23 |
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
|||
30 | 31 | ||||||||
|