Direktlänk till inlägg 17 januari 2015
- olja
- lök
- vitlök
- böngroddar
- röd currypasta
- kokosgrädde
- morötter
- tomat
- paprikapulver
- salt & peppar
Stek lök, vitlök, böngroddar och currypasta. Tillsätt kokosgrädden och låt småputtra ett tag. 2-3 minuter innan maten är klar, lägg i skivad morot och hackad tomat. Smaka av med paprika, salt och peppar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
||||||
5 |
6 | 7 |
8 |
9 | 10 | 11 | |||
12 |
13 |
14 | 15 | 16 |
17 | 18 |
|||
19 |
20 | 21 |
22 | 23 | 24 |
25 |
|||
26 | 27 |
28 | 29 |
30 |
31 |
||||
|