Direktlänk till inlägg 14 januari 2015
Snabbt, enkelt och gott! Går självklart att använda andra grönsaker, jag tog det vi hade hemma =)
- stekolja
- lök
- vitlök
- kålrot
- äggplanta
- morot
- äpple
- 2 dl krossad tomat
- 5 dl kokosgrädde
- salt & peppar
Hacka grönsakerna och fräs i olja. Tillsätt tomat och kokosgrädde, låt småkoka i 5-10 minuter beroende på vilken konsistens du gillar på dina grönsaker. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt bovete och linser.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
||||||
5 |
6 | 7 |
8 |
9 | 10 | 11 | |||
12 |
13 |
14 | 15 | 16 |
17 | 18 |
|||
19 |
20 | 21 |
22 | 23 | 24 |
25 |
|||
26 | 27 |
28 | 29 |
30 |
31 |
||||
|