Direktlänk till inlägg 3 januari 2015
Musslor smakar gott med både paprika och vitlök.
- 250 g musslor
- 2 paprikor
- 5 klyftor vitlök
- 1 lök
- olja
- havremjölk
- mjöl till eventuell redning
- salt & peppar
Hacka lök, vitlök och paprika och fräs i olja. Tillsätt musslor, havregrädde och eventuellt lite vatten. Om du önskar lite tjockare konsistens på såsen kan du reda med lite mjöl blandat med vatten. Smaka av med salt och peppar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
||||||
5 |
6 | 7 |
8 |
9 | 10 | 11 | |||
12 |
13 |
14 | 15 | 16 |
17 | 18 |
|||
19 |
20 | 21 |
22 | 23 | 24 |
25 |
|||
26 | 27 |
28 | 29 |
30 |
31 |
||||
|