Direktlänk till inlägg 20 februari 2015
Krispigt och mumsigt! =)
1 dl sesamfrön
1 dl linfrön
1 dl svarta linfrön
1 dl russin
1 dl solrosfrön
1 dl pumpakärnor
1 msk fiberhusk
Kardemumma
Vatten
Blanda alla torra ingredienser. Koka upp vatten, tillsätt till blandningen och rör om. Smeten ska vara lite kladdig. Låt svälla i 10-15 minuter, blanda sedan om igen och platta ut på bakplåtspapper. Grädda i ugn på 175 grader i 15-30 minuter beroende på tjocklek.
Vill en att de ska bli ännu krispigare och hålla längre, torka dem sedan i ugn med luckan lite på glänt i 100 grader 3-5 timmar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 | 4 |
5 | 6 |
7 |
8 | |||
9 | 10 |
11 |
12 | 13 | 14 | 15 |
|||
16 | 17 |
18 |
19 | 20 | 21 |
22 |
|||
23 | 24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
||||
|