Direktlänk till inlägg 12 februari 2015
Det är så väldigt gott med rotfruktschips! Det är relativt enkelt att göra själv, men det kräver lite tid.
- sötpotatis
- morötter
- palsternacka
- polkabeta
Skiva rotfrukter (med kniv, matberedare eller mandolin). Lägg ut dem en och en på plåt med bakplåtspapper. Pensla med olja och salta, in i ugnen på 175 grader i 5-20 minuter (beroende på tjocklek). Passa dem noga så de inte bränns vid, och det kan också vara bra att vända på dem halvvägs.
Foto: Sara Björklund
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 | 4 |
5 | 6 |
7 |
8 | |||
9 | 10 |
11 |
12 | 13 | 14 | 15 |
|||
16 | 17 |
18 |
19 | 20 | 21 |
22 |
|||
23 | 24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
||||
|