Direktlänk till inlägg 22 maj 2015
Första grillkvällen för säsongen bjuder på denna middag!
Potatissallad
- potatis
- lök
- äpple
- havrefraiche
- örtsalt
- peppar
Skala och tärna potatisen och koka den tills den blir mjuk. Låt svalna. Tärna lök och äpplen, blanda med potatis och vänd net fraiche. Krydda med örtsalt och peppar.
Grillad aubergine
Som det låter; skiva aubergine och salta lite lätt. Grilla.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
10 | |||
11 |
12 | 13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 | 24 | |||
25 |
26 |
27 | 28 | 29 |
30 |
31 |
|||
|