Direktlänk till inlägg 25 april 2015
Enkel middag som är förvånansvärt välsmakande!
- kokosmjölk
- quinoa
- morot
- vitkål
- rapsolja
- rosmarin
- kardemumma
Skölj quinoan och lägg i en kastrull tillsammans med kokosmjölken. Koka upp och sjud på svag värme tills quinoan är mjuk.
Skölj/skala och hacka vitkål och morötter, lägg sedan i en stor skål. Ringla rapsolja över och krydda med rosmarin och kardemumma. Blanda om väl och servera tillsammans mef quinoan.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
18 |
19 | |||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 | 26 |
|||
27 |
28 | 29 | 30 |
||||||
|