Direktlänk till inlägg 7 april 2015
Handlade lite älgfärs idag - och självklart blev det köttfärssås av det!
- gul lök
- älgfärs
- krossade tomater
- havregrädde
- vitlök
- basilika
- salt & peppar
Hacka och fräs löken tillsammans med färsen i en gryta. När färsen är genomstekt och ordentligt upphackad, tillsätt tomat och havregrädde. Pressa i lite vitlök, låt puttra ett tag på medelvärme och smaka sedan av med basilika, salt och peppar.
Servera med vitkålstagliatelle, receptet hittar du här.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
18 |
19 | |||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 | 26 |
|||
27 |
28 | 29 | 30 |
||||||
|